Vocal group Flair

Vocal group Flair uit Groningen is gestart in september 2015 en wordt gevormd door enthousiaste, ambitieuze zangeressen.

Ons repertoire
Het repertoire van Flair betaat uit diverse stijlen uit de lichte vocale muziek. Van jazz (Michael Bublé, Trijntje Oosterhuis), pop (Imogen Heap, Acda en de Munnik) tot cabaret (Brigitte Kaandorp) en uitstapjes naar o.a. wereldmuziek (Rajaton, Björk) en musical (Rent, Hairspray). We gaan daarbij op zoek naar bijzondere arrangementen van bijvoorbeeld Jetse Bremer, Tijs Krammer, Kirby Shaw en Bob Chilcott. En, als er geen arrangement voorhanden is, schrijven we het zelf. A capella zingen is het uitgangspunt, maar er wordt ook vaak onder begeleiding van piano gezongen.

Wanneer repeteren we
Repetities vinden wekelijks plaats in de stad Groningen op de maandagavond van 20.00 – 22.00 uur.

Muzikale leiding
De muzikale leiding is in handen van Fenneke Bouwman.

Wie zoeken we
Flair zoekt zangeressen met een flexibele zangstem, een goede intonatie en een prettige podiumuitstraling. Van blad kunnen zingen is geen voorwaarde, maar het is wel handig als je in staat bent om thuis je partij in te studeren. Flair is ambitieus, maar deze ambitie gaat absoluut gepaard met veel enthousiasme, lol en gezelligheid! Een auditie zal van tevoren worden gehouden.

Meezingen
Ben je benieuwd of Flair iets voor jou is? Kom dan een keer meezingen! Aanmelden kan via fenneke@gmail.com.

Meer informatie vind je op onze website!

Volg Flair op Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van de Zing-ins en overige muzikale evenementen, meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

© 2011-2014 Fenneke Bouwman | Colofon | Sitemap | Disclaimer
Top